0412 748 007
Reserveren

Welkom bij

Finch Gastrobar

Een verrassend goede gewoonte

Kwaliteit in een toegankelijk jasje

Uit eten gaan is een klein feestje. Een traktatie, verwennerij en feestelijke gelegenheid. Dát gevoel krijg je ook meteen als je de drempel overstapt. Zo geniet jij van onze lunch of kom bij ons binnen voor een avond genieten voor een vaste prijs. Bij Finch Gastrobar staan wij voor je klaar met een glimlach. Een warme plek voor jou en je vrienden, familie of collega’s. Of die leuke date. Geen poespas maar ontspannen genieten.

Op zoek naar de menu/ allergenen kaart? Klik dan op een van de onderstaande links.

Menukaart  / Allergenen kaart

Terrasje pakken

Buiten eten of drinken meteen iets gezelligs

De sfeer in ons restaurant is relaxed, intiem, gastvrij en gezellig. Bonus: wij hebben ook een groot terras. Dus voor instant geluk plof je hier neer. Vanaf het terras heb je goed uitzicht over de voorbijgangers. Bestel er een heerlijke borrelplank, een hoofdgerecht of een cocktail bij. Onze cocktails zijn namelijk verrassend én de prijzen passend. Iets te vieren of lekker uit eten met de hele familie? Ook grotere groepen kunnen hier comfortabel zitten. Dit wordt pas echt genieten geblazen…

Good Vibes

DINSDAG & WOENSDAG

6 PINCHOS | 6 TOPPINGS | 19.5

PER STUK 4.5

DONDERDAG

G&T NIGHT! ALLE GINS & TONICS 7.5

VRIJDAG & ZATERDAG

HAPPY HOUR! TUSSEN 16.00-17.00 UUR 50% KORTING OP PILSENER EN ONZE HUISWIJNEN

ZONDAG

COCKTAIL SUNDAY! ALLE COCKTAILS 7.5

Spaar 5% van je rekening en ontvang Finch spaargeld met het Finch spaarsysteem!

Wist je dat Finch Gastrobar een eigen app heeft? Door deze te downloaden, heb je inzicht in je spaargeld. Sparen bij Finch werkt heel eenvoudig. Je spaart 5% van je rekening. Dus geef jij €10 uit dan spaar je al €0.50. Wie wil dat nu niet?!

Zo kun jij straks met de gespaarde punten
€5, €10, €15, €20 of €25 van de rekening laten halen! Check dus de app hoeveel punten er nodig zijn om deze doelen te behalen!

Naast bovenstaande items presenteren we regelmatig leuke acties via de app. Bovendien krijg je met verjaardag altijd een cadeautje. Klinkt goed, toch? Daarnaast kun je ook om een spaarkaart bij een van de medewerkers vragen. Download ‘m nu met je telefoon!

Persoonlijke aandacht en heerlijk eten. We gingen voor een wijn proeverij in samenwerking met van Helden. Heerlijke gerechtjes van Finch die er prachtig uitzagen. Top middag gehad!
Een super restaurant!!! Enorm genoten van het eten, de wijn en de gehele entourage. Ontzettend fijn restaurant. Gaan we zeer zeker vaker komen.
Lunch en borrelen We hebben afgelopen weekend mogen genieten van een lekkere lunch bij Finch. We werden verrast door de geweldige sfeer en unieke decoratie. De lunch was erg lekker en ook door de vriendelijkheid van het personeel zijn we avonds nogmaals terug geweest om lekker te borrelen en genieten. Wat een leuke tent zeg, echte aanrader!