0412 748 007
Reserveren

Activiteiten

Even er tussenuit met het personeel? Bij ons beleef je nu dé leukste bedrijfsuitjes. In samenwerking met Uitjesbazen organiseren wij unieke en gezellige bedrijfsuitjes en teamuitjes. Wij bieden de perfecte combinatie van een hapje/drankje en een originele activiteit. Bekijk onze mogelijkheden hieronder en neem bij vragen gerust contact op. Ben jij klaar om de strijd aan te gaan met jouw collega’s / vrienden / familie?

Uitje: Escape Box

Er is een eigenaardige man langs geweest bij Finch Gastrobar, genaamd The Mask. Hij heeft voor jullie verschillende mysterieuze koffers achtergelaten. Hij daagt jullie uit om een spelletje met hem te spelen. Wat blijkt, de koffers zijn tikkende tijdbommen. Door optimale samenwerking kunnen jullie deze tijdsbom oplossen. Durven jullie de uitgaging aan te gaan?

In teams gaan jullie aan de slag om de Escape Box op te lossen. Deze groepsactiviteit is perfect voor zowel grote als kleine groepen. Door gebruik van meerdere koffers kan iedereen het avontuur aangaan. Welk team weet als eerste de mysterieuze box te ontcijferen en gaat met de trofee naar huis

foto’s / trailer

Belangrijke informatie:

●     Vanaf €29.5 p.p.

●     Vanaf 15 personen

●     Duur: circa 2 uur, op ieder moment en tijdstip mogelijk

Extra informatie:

Het spel begint met een korte introductie. Daarna kan avontuur beginnen. In teams van ongeveer 5 personen gaan jullie aan de slag om de Escape Box op te lossen. De Escape Box bestaat uit verschillende escape puzzels en raadsels. Hier hebben jullie 90 minuten de tijd voor. Lukt het jullie om The Mask slimmer af te zijn en hem uit te schakelen? Alleen door samen deze puzzels en raadsels op te lossen kunnen jullie The Mask uitschakelen. Dit vergt dus optimale samenwerking en communicatie. Verbeter jullie teambuilding en bereid je voor op dé ultieme teamactiviteit.

Tip
Combineer Escape the Mask met een lunch, diner of borrel bij Finch Gastrobar. Hiermee kun je deze unieke ervaring met jouw gezelschap na bespreken. Toch liever een andere Escape game? Bekijk gerust de mogelijkheden bij Uitjesbazen!

 

Uitje: Quiz Show Deluxe

Op zoek naar een avond vol gezelligheid en een flinke dosis humor? Dan ben jij vast op zoek naar Quiz Show Deluxe. Deze Quiz is volledig op maat gemaakt met jullie eigen foto’s en video’s. In teams testen jullie wie het meeste weet, dit team gaat er vandoor met de felbegeerde trofee. Onder genot van een lekker hapje en drankje gaan jullie een avond bordenvol humor en gezelligheid tegenmoet. Klaar om de strijd met elkaar aan te gaan?

Belangrijke informatie:

●     Vanaf €29.5 p.p.

●     Vanaf 40 personen

●     Duur: 2 uur, op ieder tijdstip mogelijk

Extra informatie:

Onze 2 enthousiaste presentatoren zullen ruim op tijd aanwezig zijn om de boel gezellig te maken. Zij zullen het spits afbijten en teams maken. Met goede aankleding en grappen stelen zij de show. Daarna gaan jullie in jullie teams 8 verschillende rondes testen welk team de meeste kennis heeft. Met variatie aan vragen is deze quiz voor iedereen leuk. Deze avond belooft een waar spektakelstuk te worden. Stap met je personeel uit je comfortzone en beleef een onvergetelijke avond. De quiz is tot in de puntjes geregeld. Het enige wat jullie moeten doen? Achterover hangen en plezier maken!

Tip
Ga de strijd met elkaar aan tijdens de Quiz Show Deluxe onder het genot van een hapje en een drankje bij Finch Gastrobar. Proost samen op een hilarische avond.

Liever een andere quiz of spelshow? Probeer dan de Foute Bingoshow!

Uitje: Moordspel aan tafel

Altijd al een echte rechercheur willen zijn? Dan is dit je kans. Detective Wout Boefs heeft namelijk jullie hulp nodig. Het stadje Blüdhaven staat op zijn kop, want de burgermeester is vermoord op mysterieuze wijze. Het ergste: de dader loopt nog vrij rond. Kunnen jullie de rechercheur helpen en de moordenaar ontmaskeren?

Rechercheur Boefs heeft voor jullie een koffer vol aanwijzingen en bewijsmateriaal achtergelaten. Hij hoopt dat jullie hier raad mee weten, het lukt hem zelf namelijk niet. Weten jullie de moordenaar, het moordwapen en het motief te vinden? Begin dan snel, de tijd tikt…

foto’s / trailer

Belangrijke informatie:

●     Vanaf €29.5 p.p.

●     Vanaf 40 personen

●     Duur: 2 uur, op ieder tijdstip mogelijk

Extra informatie:

In teams van 5 á 6 personen gaan jullie proberen om het moordmysterie op te lossen. Na een korte introductie hebben jullie 90 minuten de tijd om de bloedstollende zaak op te lossen. Lukt het jullie om de moordenaar op te sporen en de zaak op te lossen? Wout Boefs en het volk van Blüdhaven hebben jullie nodig! Wout Boefs verwelkomt zowel grote als kleine groepen. Sterker nog hoe meer mensen, hoe meer kans dat de moordenaar wordt gepakt, toch? Wout heeft altijd genoeg koffers bij zodat ieder team het avontuur aan kan gaan. Zijn jullie er klaar voor?

Tip
Combineer het Moordspel aan tafel met een heerlijk diner bij Finch Gastrobar. Los de bloedstollende moordzaak op onder het genot van een hapje en een drankje. Is dat niet heerlijk!

Liever een andere diner game? Bekijk de mogelijkheden bij Uitjesbazen!

Uitje: Foute Bingoshow

Klaar met al die standaard Bingo’s? Dan is deze Foute Bingoshow helemaal iets voor jullie. Dit is een Bingoshow zoals je hem nog nooit hebt ervaren. Gezelligheid en humor staan centraal. Met 6 leuke originele Bingorondes gaan jullie de strijd met elkaar aan (ooit gehoord van een dansronde?). Dit doen jullie alleen of in duo’s. Deze Bingoshow is een feest voor iedere leeftijd. Een Bingo zou een Bingo niet zijn als er niks te winnen valt. Ben jij degene die met de hoofdprijs naar huis gaat?

Belangrijke informatie:

●     Vanaf €29.5 p.p.

●     Vanaf 40 personen

●     Duur: 2 uur, op ieder tijdstip mogelijk

Extra informatie:

Onze (altijd goed uitziende) Bingomasters zullen ruim op tijd zijn om de boel alvast een beetje op te fleuren. Zij verschijnen in hun beste opvallende outfits bij jullie. Met hun ludieke praatjes en grappen zullen zij jullie zeker vermaken. Met onze originele en gekke opdrachten is een gezellige avond vol humor gegarandeerd. Heb jij een correcte Bingo? Dan mag jij een van onze fantastische prijzen uitkiezen. De inhoud blijft nog geheim. Maarrr, het heet natuurlijk niet voor niks een ‘Foute’ Bingoshow. Probeer jij onze Bingomasters slimmer af te zijn, dan mag jij naar voren komen. Onze Bingomasters hou je namelijk niet voor gek. Jij hebt dan een Foute Bingo. We weten allemaal wat dat betekent. 😉

Tip
Combineer de Foute Bingoshow met een heerlijk diner bij Finch Gastrobar. Dat is toch om te gieren? 😊

Liever een andere game? Bekijk de mogelijkheden bij Uitjesbazen!