Van harte welkom!

Kom je Finch bezoeken? Leuk! 

  • Door de maatregelen is reserveren voor lunch en diner binnen in de Gastrobar verplicht. Dit kun je hier, op de website, eenvoudig doen.
  • Bij een reservering van meer dan 2 personen gaan wij ervan uit dat je uit hetzelfde huishouden komt.
  • Binnen in de Gastrobar verwelkomen wij exclusief gasten voor lunch of diner. Het terras buiten is op binnenloop, hiervoor kun je niet reserveren. Reserveren voor een borrel (binnen of buiten) is helaas niet mogelijk.
  • Meld je bij aankomst bij de gastheer / gastvrouw, aanwezig bij de entree. Dit geldt ook voor een terrasbezoek

Algemene Openingstijden

Reserveren voor de lunch kan op zaterdag en zondag v/a 12:00u ieder half uur t/m 15.30u. Door de weeks en vrijdag wordt er, voor nu, nog geen lunch geserveerd. Waarschijnlijk gaat dit binnenkort veranderen.

Reserveren voor het diner is van dinsdag t/m zondag mogelijk, v/a 16.30u ieder half uur t/m 21.00u. Maandag zijn we gesloten.

Reserveer een tafel

Gastrobar èn club

Door corona hebben we ervoor gekozen om alleen de (aangepaste) menukaarten van de Gastrobar in te laten gaan. Je kunt wel lunchen, dineren en borrelen in de Club met onderstaande menu’s. Wat gaan we in de toekomst in Club Finch doen? Een uitgebreide cocktailkaart, streetfood, shared dining, groepsarrangementen,vergaderingen en nog veel meer.

Menukaarten