Reserveren

Welkom bij

Finch Gastrobar

Een verrassend goede gewoonte

Finch Gastrobar

Kwaliteit in een toegankelijk jasje. Of je heerlijk wilt genieten van onze lekkere gerechten of je komt voor een borrel, lunch of late late night snack. Een warme plek voor jou en je vrienden, familie, collega’s of die leuke date. De sfeer van onze gastrobar en op ons terras is relaxed.

Op zoek naar het menu/de allergenen kaart? Klik dan op een van de onderstaande links.

Menukaart  / Allergenen kaart

 

Club Finch

Op de 1e etage is Club Finch, een verrassende ruimte voor 40 tot 200 personen.  Er is een toffe bar, sta- en zitplaatsen, DJ meubel en er zijn verschillende indelingen mogelijk.

Verjaardag | bedrijfsuitjes | babyborrels | recepties | bruiloft | walking dinners | of een feest omdat het kan……

Dus bel of mail ons als je wat meer wilt weten. Natuurlijk zit je nog nergens aan vast, kom gezellig op de koffie, biertje of wijntje. Dan kunnen we wat meer vertellen en ontvangen we je graag voor een tour, tot snel!

(op aanvraag mogelijk maximaal 400 personen voor de gehele accommodatie).

Contact

Spaar 5% van je rekening en ontvang Finch spaargeld met het Finch spaarsysteem!

Wist je dat Finch Gastrobar een eigen app heeft? Door deze te downloaden, heb je inzicht in je spaargeld. Sparen bij Finch werkt heel eenvoudig. Je spaart 5% van je rekening. Dus geef jij €10 uit dan spaar je al €0.50. Wie wil dat nu niet?!

Zo kun jij straks met de gespaarde punten
€5, €10, €15, €20 of €25 van de rekening laten halen! Check dus de app hoeveel punten er nodig zijn om deze doelen te behalen!

Nieuw:

Sparen voor een gratis uitje!

Zo kun jij straks met het gespaarde saldo gebruik maken van leuke tickets met flinke korting voor evenementen die we hebben gepland voor 2024!

Daar wil je toch gewoon bij zijn?!

Naast bovenstaande items presenteren we regelmatig leuke acties via de app. Bovendien krijg je met verjaardag altijd een cadeautje. Klinkt goed, toch? Daarnaast kun je ook om een spaarkaart bij een van de medewerkers vragen. Download ‘m nu met je telefoon!

We hebben wederom met vrienden genoten van jullie heerlijke lunch!! Yvonne – 8 juni 2024
Fijne avond gehad bij Finch. Heerlijke gerechten en uitstekende sfeer. Prima eetgelegenheid. Walter – 8 juni 2024
Kleinkinderen hebben, zonder uitzondering, mijn passie voor goed en creatief eten overgenomen. Hun mooiste verjaardagscadeau is tegenwoordig met Opa en Oma ergens eten. Ze mogen zelf kiezen waar. Zo komen we nog eens ergens 😁. Maar we waren verrast door de creatieve mogelijkheden en hebben prima gegeten. Met ook nog een dankbare kleindochter als resultaat. Jullie blijven op onze lijst. Anton – 6 juni 2024
We hebben heerlijk gegeten in een fijne setting. Ook het overleg met de medewerkers was top. Alles kwam zoals van tevoren gepland. Joyce – 31 mei 2024
Lieve mensen van Finch, We hebben een fantastische trouwdag gehad in jullie Gastrobar. Het was een onvergetelijke dag met zoveel sfeer, dankzij o.a. de prachtige bloesemboom, maar ook doordat jullie er alles aan gedaan hebben qua organisatie, qua ontvangst, qua drank en diner, de DJ, echt alles om er een mooie dag van te maken. We zijn heel dankbaar! Adri & Gerrij – 28 december 2023