SOLLICITEER ALS Zelfstandig werkende kok

Je gaat werken onder leiding van chef Gijs de Vet in een dynamische omgeving. Ben jij creatief, heb je plezier in het koksvak en weet je hiermee je collega’s aan te steken? Ben je een teamplayer die houdt van werken in een informele werkomgeving en werk je graag met mooie producten?

Finch Gastrobar beweegt, inspireert en jij kunt met dit jonge maar ambitieuze bedrijf meegroeien. Je werkt in een inspirerende omgeving want je werkveld zal een zeer professionele, complete en hagelnieuwe keuken zijn.

Je houdt toezicht op de bereiding van de gerechten en bewaakt de ‘Finch kwaliteit’. Tevens ben je verantwoordelijk voor het navolgen van de regels en richtlijnen op het gebeid van hygiëne (HACCP).

Ben jij onze nieuwe zelfstandig werkend kok die samen met zijn/haar team de uitdaging aangaat om er een fijne werkplek van te maken? Ga jij alles op alles zetten zodat onze gast heerlijk kan komen eten? Wij zoeken die vakman/vakvrouw die zijn of haar creativiteit in onze pure keuken kwijt wil.

Wil je het verschil maken bij een hagelnieuw horecaconcept in hartje Oss? Solliciteer dan vandaag nog.


Facts

  • Je hebt minimaal één jaar ervaring in een dynamische omgeving of soortgelijke functie;
  • In het bezit van een erkend koksdiploma;
  • Geen problemen mee om overdag, ’s avonds en in het weekend te werken;
  • Teamplayer met een actieve, praktische en doelgerichte instelling;
  • Communicatief vaardig, gericht op samenwerken, verantwoordelijk en stressbestendig!
 

Why Finch?

Alles bij Finch is goed geregeld. Van het salaris (boven CAO) tot de secundaire arbeidsvoorwaarden zoals personeelseten en -drinken en we betalen goede reiskostenvergoedingen.

Finch zet haar teamleden centraal, we noemen het niet voor niets ‘Finch Family’. Je privéleven is voor ons ook belangrijk. Hoe lekkerder jij je voelt, hoe fijner je werk zal gaan.

Roosters worden twee à drie weken van tevoren bekend en er wordt in principe niet overgewerkt.

Finch Gastrobar beweegt, inspireert en jij kunt met dit jonge maar ambitieuze bedrijf meegroeien. Je werkt in een inspirerende omgeving want je werkveld zal een zeer professionele, complete en hagelnieuwe keuken zijn.

sollicitatieformulier