GASTROBAR

Het leven in de Gastrobar is easy going. De chefs bereiden welbekende klassiekers met een twist en vernieuwende gerechten. De sommige combinaties zijn gewaagd, maar verrukkelijk. Er wordt met liefde en passie gekookt. Het keukenteam, onder leiding van chefkok Tim Bressers, neemt jou mee op ontdekkingsreis. Hij neemt je mee over SEA, LAND en EARTH en laat je tenslotte in HEAVEN achter. De kaart is niet ingedeeld in het klassieke voor- hoofd- en nagerecht. Jij bepaalt de route. Ga je mee? 

Wij spreken bij Finch Gastrobar niet over het team, maar over de Finch Family. Een hechte groep professionals die hun vak verstaan en alles weten over lekker eten & drinken. Ieder lid van de Finch Family heeft zijn eigen specialiteit en deelt deze passie met de gasten, maar ook met elkaar aan de spreekwoordelijke keukentafel. Hierdoor voelt Finch als thuiskomen; een gemoedelijke en gastvrije sfeer waarin iedereen zichzelf kán en mág zijn. 

KEUKEN

Het kloppende hart van de familie. Hier werken bevlogen koks aan de mooiste creaties en heerlijkste combinaties. Het water loopt je in de mond als je deze mannen en vrouwen hoort uitweiden over hun professie. Hier kun je zelf je eigen dagverse vis uitkiezen, mediterranean style. De open keuken die rechtstreeks in verbinding staat met zowel de Gastrobar als Club Finch, nodigt uit om – net als thuis – mee te kijken in de potten en pannen. Geen geheimen dus, wél hoogstaande gerechten bereidt met lokale, biologische ingrediënten. 

TIM BRESSERS
Chef-kok Finch Gastrobar 

Tim heeft twee favorieten plekken op aarde: Berghem en de keuken van Finch… Dat zegt genoeg. Zelf eet onze chef graag langoustine en pompoen. Zijn favoriete drankje is Dom Pérignon. Chef met smaak.

BEDIENING

In elke familie heb je wel zo’n oom / tante, moeder / vader, opa / oma, broer / zus waar iedereen langsgaat voor een luisterend oor of advies. Iemand waar je je direct vertrouwt bij voelt, waar het altijd gezellig is als je over de vloer komt en die je weet te vermaken met een grappig verhaal of anekdote. Dat zijn onze bedienings-toppers binnen de Finch Family! Met een brede glimlach wordt je welkom geheten, ze geven je een welgemeend en vakkundig advies over wijn & spijs en zorgen dat het je aan niets ontbreekt tijdens je bezoek. 

MARK VAN BEEK
Wijnsommelier Finch Gastrobar

Onze sommelier en floormanager gaat graag naar Parijs. Zijn hobby is zijn werk: hij is het liefst met wijn bezig. Hij eet graag gebakken ganzenlever in de stad van de liefde. “Tel wat je hebt, niet wat je mist” is zijn lijfspreuk.

BAR

De bartenders zijn de gezellige neef of het charmante nichtje van de Finch Family. Types waar je graag een avond mee gaat borrelen, want met hen valt er altijd iets te beleven. Achter de bar in Club Finch geven zijn een show weg waarbij iedereen is uitgenodigd. Met hetzelfde gemak en plezier shaken zij een overheerlijke cocktail in elkaar of serveren zij een perfect getapt biertje. Dé gangmakers van de avond die het vak van bartender tot een ware kunst hebben verheven. 

WOUT STRIK
Bartender Club Finch 

Wout is goedlachs en weet te scoren met zijn cocktails. Ook scoort hij op het voetbalveld. Zijn lievelingsgerecht is zalm met pesto, een thuis klassieker. Verder kun je hem in het weekend verblijden met een Tom Collins.

 

VACATURES

Wil jij samen met je collega’s het verschil maken? Ben je gepassioneerd van en door horeca? Hou je van uitdagingen en wil je jezelf blijven ontwikkelen in een inspirerende omgeving en dagelijks werken met mooie producten? Join the Finch Family.

FOR HAVING FUN

Vrienden van de familie, dat zijn de Finch Friends. De mensen die geregeld over de vloer komen en uitgenodigd worden bij elk familiefeestje. Speciaal voor de vaste gasten hebben wij de Finch Friends bedacht; een club voor diegenen die graag meedenken in de ontwikkeling van ons concept. 

Waar moet je dan aan denken? Nou, bijvoorbeeld: een 10-gangen amuse diner, de nieuwste cocktails uitproberen, lancering van Club Finch streetfood, exclusieve events, leren grillen op de beste BBQ’s of een barista cursus zodat je ook thuis een perfect latte macchiato kan maken. Een geweldige groep gelijkgestemde gasten en partners, die onderdeel zijn van ons creatieve proces. Enthousiast geworden? Meld je aan!

LEES MEER