FINCH TASTING

Laat u verrassen door ons team met heerlijke wijn-spijs combinaties. U kunt altijd aangeven als er bijzonderheden zijn waar we rekening mee kunnen houden.

 

3-Gangen menu 36,5
Bijpassend wijnarrangement 19,5

4-Gangen menu 47,5
Bijpassend wijnarrangement 26

5-Gangen menu 57,5
Bijpassend wijnarrangement 32,5

MENUKAART

Geniet u liever à la carte? Dat kan natuurlijk ook. Maak kennis met de diverse smaken van Finch Gastrobar en geniet! Doordeweeks zijn wij vanaf 16.00 uur geopend. Op vrijdag, zaterdag en zondag kunt u vanaf 14.00 uur genieten van onze gerechten. Hieronder vindt u onze à la carte gerechten.

 

 

SIGNATURE DISHES

 

ZEETONG Dagprijs
In roomboter gebakken | Petite Lègume | Dagprijs

FLAT IRON STEAM
400 Gram | 39,5

DRY AGED RIBEYE
Per 250 Gram | 39,5

Onze steaks worden geserveerd met een krachtige jus van rode wijn, chimichurri, tempura groenten, Finch fries en truffelmayonaise.

Dry Aged vlees wordt 21 dagen gerijpt. Tijdens dit proces verdampt vocht en wordt spierweefsel afgebroken. Hierdoor is de smaak geconcentreerd en is het vlees ongelofelijk lekker.

 

 

KOUDE GERECHTEN | 12,5

 

TARTAAR VAN TONIJN
Raviolo van Koolrabi | Ponzu | Fregola | Granny smith

ZALM FLAMBEÉ
Radijs | Furikake | Appel | Citrus

CEVICHE VAN ZEEBAARS
Zoete aardappel | Maïs | Oca | Aji Amarillo

SURF & TURF
Runder tartaar | Gerookte paling | Komkommer | Zeekraal

ROULLEUX VAN HOENDER
Knol | Miso | Furikake | Sambai

FINCH CAPRESE
Tomaat | Romesco | Burrata | Basilicum | Tomberries

POMPOEN
Beurre noisette | Eryngii | Beukenzwam | Hazelnoot

 

 

WARME GERECHTEN | 15

 

KABELJAUW
Brandade | Kokkels | Venkel | Schuim van langoustine’s

ZEEBAARS
Pompoen | Raapstelen | Zoetzure rode ui | Krachtige jus van vis

SCHOLFILET
Gebakken in roomboter | Duxelle | Knolselderij | Lardo | Jus van Cepes

BAVETTE
Gegrild | Pastinaak | Spruit | Grove mosterd jus

FAZANT
Zuurkool | Aardappel | Panchetta | Jus de voleille

KALFSWANG
Aardappelschuim | Lever créme | Rode biet | Jus de Veau

WITLOF
Gerookt | Aardappel | Parmezaan | Walnoot | 35 y.o. Aceto Balsamico

RAVIOLO
Paddenstoel | Enoki | Queso de Oveja | Gerookte amandel

De grootte van onze koude en warme gerechten zijn vergelijkbaar met dat van een tussengerecht.

DESSERTS | 10 & KAZEN | 12,5

 

CHOCOLADE
Dulche de Leche | Frangelico | Bastogne | Hazelnoot | Koffie ijs

MANGO
Witte chocolade | Basilicum | Mango – Kalamansi ijs

BRAAM
Yoghurt | Ruby chocolade | Bramen – kefir ijs

Grand dessert, vanaf 2 personen 15 per persoon

NEDERLANDSE KAASPLANK

FRANSE KAASPLANK

Bij onze selectie kazen serveren we brioche brood en een fruitige chutney

Grand kaasplank, vanaf 2 personen 15 per persoon