Menukaart
Lunchkaart
12:00 – 16:00 uur
Lunch
GEROOSTERDE PAPRIKA SOEP
Flatbread | Citroenboter
FGB ANGUS BURGER
Tomaat | Brioche | Cheddar| Friet van Pieperz | Bacon + 2
CARPACCIO
Rucola | Pijnboompitten | Parmezaan | Zuurdesembrood
CLUB SANDWICH
Gerookte kip | Kerrie mayonaise | Bacon | Gebakken ei | Komkommer | Tomaat | Zuurdesem brood
2 HOLTKAMP KALFSCROQUETTEN
Zuurdesem brood | Mosterd of Mayonaise
BAGEL GEROOKTE ZALM
Dille mayonaise | Komkommer | Roomkaas
12 UURTJE FINCH GASTROBAR
Kalfscroquette | Carpaccio | Zuurdesembrood | Kopje soep
TOSTI HAM/KAAS
Tomatenketchup of Mayonaise
Salade
SALADE NIÇOISE
Verse tonijn | Olijf | Haricot verts | Gekookt ei | Ansjovis
CEASAR SALAD
Kip | Ceasar dressing | Crouton | Gekookt ei
ASIAN SALAD (V)
Sesamdressing | Crouton | Gekookt ei | Oosterse haricot verts | Tofu | Tempeh
Sushi made by Tanuki
CARPACCIO ROLL
4 stuks | Topping rib-eye | Truffelmayonaise | Mesclun salade | Pijnboompitten
FLAMED SALMON ROLL
4 stuks | Geflambeerde zalm | Alfalfa | Avocado
DUO SALMON & CARPACCIO
8 stuks
Dinerkaart
Laat u door ons team verrassen met heerlijke gerechten.
U kunt altijd aangeven als er bijzonderheden zijn waar we rekening mee kunnen houden.
Voorgerechten
CARPACCIO
Parmezaan | Truffelmayonaise | Rucola | PijnboompittenKataifi jasje
TONIJN TATAKI
Kokos | Haricot verts | Soja
AZIATISCHE ENTRECÔTE SALADE
Parel couscous | Aziatische groenten
CEVICHE VAN SCHOL
Tomaat | Paprika | Zeekraal
TATAKI VAN WATERMELOEN
Feta | Olijf | Tomaat
WALDORF FINCH
Crème brûlée van geitenkaas | Walnoot | Appel | Honing
ARGENTIJNSE GARNAAL
Kataifi jasje | Ajo blanco | Venkel | Druif
KOREAN STYLE PORK BELLY
Kimchi | Kokosrijst | Thaise basilicum
GEROOSTERDE PAPRIKASOEP
Flatbread | Citroenboter
Sushi made by Tanuki
CARPACCIO ROLL
4 stuks | Topping rib-eye | Truffelmayonaise | Mesclun salade | Pijnboompitten
FLAMED SALMON ROLL
4 stuks | Geflambeerde zalm | Alfalfa | Avocado
DUO VAN SALMON & CARPACCIO
8 stuks
Hoofdgerechten
FGB ANGUS BURGER
Tomaat | Brioche | Cheddar| Finch fries | Bacon +2
TOURNEDOS
Seizoensgroenten | Krachtige rode wijn jus of chimmichurri
SCHARREL MAISKIPFILET
Krokant gebakken | Pompoen | Vadouvan | Jus de voleille
KABBELJAUW
Groene kruiden | Aardappelpuree | Mossel | Bisque
1/2 KREEFT
Ravioli van kreeft | Schuimige bisque | Safraan
MOSSELEN
Thais of klassiek | Flatbread | Sausjes | Finch fries
RAVIOLI VAN TRUFFEL (V)
Paddestoelen | Hazelnoot | Spinazie | Schuim van truffel
HALLOUMI (V)
Traditionele ongerijpte Cypriotische geitenkaas | Gegrild | Bulgur | Aubergine | Tomaat | Olijf
Signature Dishes
DRY AGED ENTRECÔTE
Per 200 gram
DRY AGED CÔTE DE BOEUF
Runderribstuk met bot 850 gram
Dit vlees wordt minimaal 21 dagen gerijpt met een luchtvochtigheid van 85% en een temperatuur tussen 0 en 4 graden celcius. Hierdoor geeft het een intensere smaak.
On the side
FINCH FRIES
Truffelmayonaise
PATATAS BRAVAS
Zoete aardappel | Yoghurt | Parmezaan
GEGRILDE GROENTEN
Salsa verde | Manchego
Desserts
VERRASSEND ANDERS
Dame Blanche Finch Style
ZOMERS NAGENIETEN
Aardbei | Limoncello | Hangop
ETON MESS
Mascarpone | Rood fruit | Citrus
Een rommelig maar o zo lekker nagerecht uit Engeland
KAAS VAN DEN ELZEN
3 soorten
Cremeux de Bourgogne (FR)
Brebouse d’Argental (FR)
Kornblume blauwader (DK)
6 soorten
Cremeux de Bourgogne (FR)
Moulleux Mont Revard (FR)
Brebouse d’Argental (FR)
Hommage oude geit (NL)
Roodbonter outje (NL)
Kornblume blauwader (DK)
Menu’s
Geniet van heerlijke gerechtjes van ons keukenteam! We houden graag rekening met de allergieën of bijzonderheden. De menu’s zijn uit te breiden met een bijpassend wijnarrangement. Bij de menu’s zijn een amuse en Finch Fries met truffelmayonaise inbegrepen.
Finch Tasting
4 gangen
5 gangen
Sharing = Caring | 39,5
VOOR
Flatbread met 3 dipjes
Tonijn tataki | Kokos | Haricot verts | Soja
Aziatische entrecôte salade | Parel couscous
HOOFD
Krokante maiskipfilet | Pompoen | Vadouvan | Jus de voleille
Kabeljauw | Groene kruiden | Aardappelpurree
Korean Style porkbelly | Kimchi | Kokosrijst
Friet van pieperz | Truffelmayonaise
DESSERT
Dame Blanche Finch Style
Zomers nagenieten | Aardbei | Limoncello | Hangop
Eton mess | Slagroom | Rood fruit | Munt
of
Kaasgang (5+)
Borrelkaart
Borrelhappen
ZEEUWSE OESTER
Oosterse sjalotten vinaigrette | Klassiek sjalot & rode wijnazijn | Hendrick’s Gin & komkommer
OESTERPLATEAU
6 stuks
PATA NEGRA
Per 50 gram
CHARCUTERIE
4 soorten | Fuet | Chorizo Iberico | Coppa di Parma | Iberische Salchichón
NOTENMIX
GORDAL OLIJVEN
Knoflook | Peterselie
GORDAL OLIJVEN
Manchego
FLATBREAD
3 dipjes
PATATAS BRAVAS
Zoete aardappel | Romanesco | Parmezaan
BORRELPLATEAU
Fuet | Chorizo | Salchicon | Bittergarnituur | Jonge en oude kaas | Olijven | Pan de Cristal met salsa | Citroenboter | Olijfolie
BORRELPLATEAU DELUXE
Gyoza | Empanada | 2 Oesters | Fuet | Chorizo | Salchicon | Bittergarnituur | Jonge en oude kaas | Olijven | Pan de Cristal met salsa | Citroenboter | Boter
Snacks
BITTERBAL
8 | 16
VEGANBAL
8 | 16
SPICY CHICKEN
8 | 16
KAASLOEMPIA
8 | 16
BITTERGARNITUUR
Mix van bovenstaande snacks 8 | 16
Sushi made by Tanuki
CARPACCIO ROLL
4 stuks | Topping van rib-eye | Truffelmayonaise| Mesclun salade | Pijnboompitten
FLAMED SALMON ROLL
4 stuks | Geflambeerde zalm | Alfalfa | Avocado
DUO VAN SALMON & CARPACCIO
8 stuks
Drinks
Bubbels
Charles Heidsieck Champagne Brut Réserve
Rotari Cuvée 28 Brut
Aperitief | 7
Aperol Spritz
Limoncello Spritz
Kir Royal
Cocktails | 9
SIGNATURE COCKTAIL
Ervaar een unieke cocktail die vandaag in de spotlight staat!
MOJITO
Mojito | Aardbei of Classic
ESPRESSO MARTINI
Vodka | Kahlua | Espresso
COSMOPOLITAN
Vodka | Triple sec | Cranberrysap | Limoen
PORNSTAR MARTINI
Vanilla vodka | Eiwit | Passievrucht
Mocktails | 8
SIGNATURE MOCKTAIL
Ervaar een verrassend lekkere speciale mocktail
NOJITO
Ginger ale | Rietsuiker | Limoen
COCONUT BREEZE
Cranberry | Ananas | Kokos
Gin & Tonic | 10
BOBBY’S GIN
Double Dutch Indian Tonic Water | Gedroogde sinaasappel | Kruidnagel
GIN MARE
Fever Tree Mediterranean | Rozemarijn | Gedroogde sinaasappel
HENDRICKS GIN
Double Dutch Cucumber & Watermelon | Komkommer | Limoen
PINK GIN
Fever Tree Elderflower | Rood fruit