TASTE BY FINCH GASTROBAR

MENUKAART

Maak kennis met de diverse smaken van Finch Gastrobar en geniet!

Onze lunchgerechten worden alleen op zaterdag en zondag geserveerd tot 16.00 uur. Vanaf 16.00 uur kunt u genieten van onze uitgebreide à la carte kaart. Klik voor de wijnkaart of de borrelkaart op de onderstaande knoppen.

BITES

ZEEUWSE OESTER 4
Keuze uit: Oosterse sjalotten vinaigrette | Munt, rode curry en passievrucht | Hendrick’s Gin en Komkommer

Zondag Oesterdag | Alle oesters 2 euro

PATA NEGRA
50 gram 11,5 | 100 gram 21

CHARCUTERIE
5 soorten; Fuet, Chorizo Iberico, Coppa di Parma, Pata Negra en Iberian Salchichón 16.5

GORDAL OLIJVEN 5

PAN DE CRISTAL
Spaans kristalbrood met tomatensalsa, citroenboter en olijfolie 5

VOORGERECHTEN 

BENTO BOX; 5 kleine gerechten
Rivierkreeft | Tom kha kai | garnalen- kroket | rundvlees tataki | bruschetta met Pata Negra | 16.5 p.p.

TATAKI VAN ENTRECOTE
Wasabi citrus | paksoi | bosui | emping | 12

TARTAAR VAN KALF “FINCH STYLE”
Piccalilly | augurk | mosterd | 11.5

TONIJN TATAKI
Uiendressing | komkommer | radijs wasabi | 11.5

TARTAAR VAN RIVIERKREEFT
Mierikswortel | bosui | rettich | 11.5

ERYNGII
Rolls Royce onder de paddestoelen manchego | rucola | zongedroogde tomaat | 11.5

SALADE KROKANTE PITTIGE KIP
Sesam | romeinse sla | parmezaan | tomaat | 12,5 of XL 18,5

SALADE GROENE ASPERGES
Artisjok | romeinse sla | parmezaan | tomaat | 12,5 of XL 18,5

 

TUSSENGERECHTEN

SURF&TURF
Garnalenkroket | Rundvleesstoof | pompoen | cantaloupe | 10.5

BUIKSPEK
Kimchi | sezchuanmayonaise | pinda | gefrituurde uitjes | 9

ARGENTIJNSE GARNAAL
Kataifideeg | ajoblanca | druif | venkel | 10,5

COQUILLE
Gebakken | pompoen | hazelnoot | 13

TOM KHA KAI
Bosui | oesterzwam | sojaboontjes | 8,5

HOOFDGERECHTEN

OSSENHAAS
200 gram ossenhaas.
Keuze uit: rodewijnsaus of chimichurri Met seizoensgroenten | frites | truffel- mayo | salade | 29,5

FLAT IRON STEAK
200 Gram | polenta | olijf | maïs | frites | truffelmayo | salade | 21,5

HEILBOT
Venkelcrème | bergamot | romanesco | frites | truffelmayo | salade | 25,5

RAVIOLO
Groene asperge | artisjok | pecorino | dragon beurre blanc | amandel | 21,5

CATCH OF THE DAY
Dagelijks vers! Onze medewerkers vertellen je er graag meer over.

PASTA
Tagliatelle | truffel | kalfswang | rucola | 19

NAGERECHTEN

CHOCOLADE
Chocolade pannacotta | passievrucht- ijs | chocolade ganache | 9,5

AARDBEI
Vlierbloesem | witte chocolade | munt | 8,5

FRIANDISE
5 Soorten huisgemaakte lekkernijen; bonbon | boterkoek | paté de fruit | fudge | gevuld hoorntje | 5

KAASPLANKJE
5 Soorten | 1 dipper | 1 toast | 11,5

 

BIJGERECHTEN

FRIET VAN PIEPERZ
met truffelmayonaise 3,5

PAN DE CRISTAL
Spaans kristalbrood met tomatensalsa, citroenboter en olijfolie 5

FRISSE SALADE 3,5

SIGNATURE DISH

DRY AGED RIBEYE
Met rode wijn saus, chimichurri, tempura groenten en frites met truffelmayonaise 250/500 gram. 39,5 per 250 gram

Dit vlees wordt 21 dagen gerijpt. Tijdens dit proces verdampt vocht en wordt spierweefsel afgebroken. Hier door is de smaak geconcentreerd en is het vlees ongelofelijk mals.

REGULAR | 35 PP

BRUSCHETTA MET PATA NEGRA

TONIJN TATAKI

TOM KHA KAI

ARGENTIJNSE GARNAAL

FRIETJE LIMBURGS STOOFVLEES

VEGA | 35 PP

BRUCHETTA MET GROENE ASPERGES

ERYNGII, ROLLS ROYCE ONDER DE PADDESTOEL

TOM KHA KAI

RAVIOLO GROENE ASPERGES EN ARTISJOK

FRIETJE PULLED JACKFRUIT

VOORGERECHTEN

TARTAAR “FINCH STYLE”
Kalfstartaar | piccalilly | augurk | mosterd

TONIJN TATAKI
Uiendressing | radijs | komkommer | wasabi

ERYNGII
Manchego | rucola | zongedroogde tomaat

TUSSENGERECHTEN

BUIKSPEK
Kimchi | sezchuanmayo- naise | pinda | gefrituurde uitjes

COQUILLE
Gebakken | pompoen | hazelnoot

TOM KHA KAI
Bosui | oesterzwam | soja bonen

HOOFDGERECHTEN

FLAT IRON STEAK
150 Gram | Polenta | olijf | maïs | frites | truffelmayo | salade

HEILBOT
Venkelcrème | bergamot | romanesco | frites | truffel- mayo | salade

RAVIOLO
Groene asperge & artisjok | pecorino | dragon beurre blanc | amandel

NAGERECHTEN

CHOCOLADE
Chocolade pannacotta | passievruchtijs | ganache

KAASPLANK +4,5
5 soorten | 1 dipper | 1 toast

Alleen te bestellen op zaterdag en zondag tot 16.00 uur.

BROODJES

CIABATTA KALFSTARTAAR
Piccalilly | kwartelei | geroosterde ciabatta | 12,5

TONIJN TATAKI WONTON SANDWICH
Wasabi | soja | avocado | crispy wonton | 11,5

BRIOCHE SCRAMBLED EGG
Brioche | truffel | groene asperge | 9

TOMATENFOCCACIA PATA NEGRA
Truffelmayonaise | rucola | zongedroogde tomaten | 16,5

TOSTI FINCH
3 boterhammen | pata negra | cheddar truffel mayonaise | 14

TOSTI HAM KAAS Vegetarisch mogelijk
3 boterhammen | ham | kaas | tomatenketchup | 6

 

SALADES

SALADE KROKANTE PITTIGE KIP
Sesam | romeinse sla | parmezaan | tomaat | 12,5/18,5 (XL)

SALADE GROENE ASPERGE
Artisjok | romeinse sla | p armezaan | tomaat 12,5/18,5 (XL)

 

OVERIG

BENTOBOX ; 5 kleine gerechtjes
Rivierkreeft | Tom kha kai | garnalenkroketje | rundvlees tataki |
bruschetta met Pata Negra | pan de cristal met dippers | 18,5 P.P.

FRIETJE LIMBURGS STOOFVLEES
Met truffelmayonaise | 9

TOM KHA KAI
Bosui | oesterzwam | sojaboontjes | 8,5

 

ZOET

CHOCOLADE
Chocolade pannacotta | passievruchtijs | chocolade ganache | 9,5

AARDBEI
Vlierbloesem | witte chocolade | munt | 8 ,5

FRIANDISE
5 Soorten huisgemaakte lekkernijen; bonbon | boterkoek |
paté de fruit | fudge | gevuld hoorntje | 5

APPELNOTENTAART
Van d’n overkant | 5 | slagroom +1

KAASPLANKJE
5 Soorten | 1 dipper | 1 toast | 11,5