DINERKAART

A la carte 3 of 4 gangenmenu

À LA CARTE

BITES

SEAFARM OESTER
– Finch 3,75
gember, rode curry, munt en limoen
– Classic 3,75
citroen, sjalot en rode wijn azijn

DUTCH DELUXE
Anna Dutch Kaviaar, poffertjes en crème fraîche
42,00

PATA NEGRA
Spaanse Iberico ham
50 gram 11,50 | 100 gram 21

CHARCUTERIE
Fuet, Chorizo, Coppa, Pata Negra en Iberische Salchichón
11,00

SIDES

VERS GESNEDEN FRITES
met truffelmayonaise 5,50

AMBACHTELIJK BROOD
met notenboter of olijfolie 6

FRISSE SALADE 5

VOORGERECHT

Steak Tartaar
– Asian 12,50
Sjalot, kaffir, seroendeng, paksoi
en kroepoek
– Classic 12,50
Gebakken mosterd, oestercrème, krokante kippenhuid en kristalbrood

Argentijnse Garnalenspies
Chimmichurry, kristalbrood en limoencrème 17,50

Tonijn Tataki
Cress salade en kaffir 12,50

Geitenyoghurt Spirello
Groene kruiden sorbet en amandel 8

Coeur de Boeuf
Koning onder de tomaten, burrata en beurre blanc 11,50

Kreeftsalade
Slamix, Granny Smith en limoen 16

Knol carpaccio
Truffel jus, groene kruiden crème, olijven crumble en waterkers 10

Ceviche Corvina
Peruviaanse specialiteit met tijgermelk, mango, rode peper en chutney 12

TUSSENGERECHT

Bisque d’homard
Rouille en bladerdeeg krokant 11

Gazpacho
met wasabi ijs 10

Coquille
Bloemkoolcrème en jalapeño schuim 18

Buikspek Likkie Lakkie
Pompoencrème, furikake crumble en citrus 12

Kalfswang
Jus de veau, aardappel mousseline en Pata Negra 12

HOOFDGERECHTEN

Steak Ossenhaas 220 gram
Met seizoensgroente en rode portsaus, chimmichurry of truffelmayonaise 27,50

Iberico ribfingers
Langzaam gegaard en gegrilld, zonder bot en afgelakt met zoetpittige marinade met bimi uit de wok 17,50

Halve kreeft
Hollandaisesaus, tomatensalade en groene asperge 27,50

Zeebaars filet
Snijbiet, aardpeer en antiboise dressing 24

Eendenborst filet
Lichtgebraden met Noilly Prat en een aardappel knol taartje 24,50

Veggie Gyoza
Japanse dumplings met zomergroente filling, met gebruneerde shitake, huisgemaakte milde sambal en gegrilde pompoenpit 18

Ravioli
Wilde spinazie, ricotta en notencrumble 16

SPECIALS

Mosselen
met brood, vers gesneden frites, aïoli, knoflooksaus en cocktailsaus
– Franse Mosselen 19,50
Afgeblust met witte wijn. Geserveerd met wortel, ui, prei en bleekselderij.
– Thaise Mosselen 19,50
Afgeblust met Tom Kha Kai

Fruits de Mer
ALLEEN IN HET WEEKEND
met brood, vers gesneden frites, aïoli, mayonaise en cocktailsaus
Plateau met Finch en Classic Oester, Argentijnse garnaal, Franse mossel, kreeft, kokkel, tapijtschelp en Bisque d’homard | 45 per persoon – v/a 2 personen

Dry Aged Meat
LET OP LANGERE BEREIDINGSTIJD
met frites, truffelmayonaise, chimichurry, rode portsaus en frisse salade
– Tomahawk Weiderund 100 gram 11
TE BESTELLEN VANAF ±800 GRAM
Biefstuk van de runderen van Piet van de Ven
– NY shell steak 450 gram 58
Entrecote gerijpt aan het bot. Maisgevoerd rund. Gekarameliseerd onder hoge temperatuur.

NAGERECHTEN

Tonka boon ijs
Kersenmousse en Yuzu gelei 10

Pavlova
Merengue, witte chocolade en rood fruit 10

Bananamel
Banaan, karamel, hazelnoot praliné en gezout karamelijs

Koffie / thee met chocolade snoeperij 6,50
Ook mogelijk met latte of verse thee +1

Fromage
5 speciale kazen met notenbrood en rood fruit compote 17

Gorgonzola Dolce Tosi – van koeienmelk | Buchette Fermiere Larat – zoete handgeschepte geitenkaas | Talleggio DOP – van koeienmelk | Remeker Rijp – 9 maanden oud | Brillat Savarin – van geitenmelk

FINCH EXPERIENCE

3- OF 4 GANGEN KEUZEMENU 35  / 45

AMUSE

VOORGERECHT

Tonijn Tataki
Cress salade en kaffir

Steak Tartaar
Sjalot, kaffir, seroen- deng, paksoi en kroepoek

Coeur de Boeuf
Tomaat, burrata en beurre blanc

TUSSENGERECHT

– van het 4-gangenmenu –

Buikspek Likkie Lakkie
Pompoencrème, furikake crumble en citrus

Kalfswang
Jus de veau, aardappel mousseline en Pata Negra

Aziatische Gazpacho
met wasabi ijs

HOOFDGERECHT

Longhaas
Malse runderfilet, uiencompote, fregola en bonenkruid

Iberico ribfingers
Langzaam gegrild, zonder bot met zoet pittige marinade en gewokte bimi

Zeebaars Filet
Snijbiet, aardpeer en antiboise dressing

Ravioli
Wilde spinazie, ricotta en notencrumble

VERRASSING

NAGERECHT

Bananamel
Banaan, karamel, hazelnoot praliné en gezout karamelijs

Pavlova
Merengue, witte chocolade en rood fruit

Fromage
5 speciale kazen met notenbrood en rood fruit compote
*Op dit nagerecht zit een meerprijs. +7,50