Door de nieuwe maatregelen kan het zijn dat sommige gerechten van de avondkaart, wat afwijken van de website.
We vertellen je hier ter plekke graag meer over.

DINERKAART

A la carte Vers van de markt 5-gangenmenu Dinch @ Finch

À LA CARTE

BITES

Oester klassiek
Citroen, sjalot en rode wijn azijn 3,75

Oester à la Finch
Munt, rode curry en passievrucht 3,75

Pata Negra
50 gram 11,50 | 100 gram 21

Charcuterie
5 soorten: Fuet, Chorizo, Coppa, Pata Negra en Iberische Salchichón 11

Pan de Kristal
Spaans kristalbrood met Vadouvan boter of tomatensalsa 5

SIDES

VERS GESNEDEN FRITES
met truffelmayonaise 5,50

AMBACHTELIJK BROOD
met notenboter of olijfolie 6

FRISSE SALADE 5

VOORGERECHT

Tartaar Classic
Rundvlees, kwartelei, Pata Negra en Amsterdamse ui 12,50

Krabduo
Softshell krab, krabsalade, groene curry en kumquat 14,50

Coeur de Boeuf
Koning der tomaten met basilicum en Burrata 11,50

TUSSENGERECHT

Wilde Argentijnse garnaal
Limoen, chimichurri, Pan de Kristal, van de BBQ 15

Kalfswang
Gerookte aardappel, Pata Negra en schuim van cèpes 13

Boswandeling
Trompet de la mort, kastanjes, cantharellen en pastinaak 13

HOOFDGERECHTEN

Zeewolf
Gepocheerd met knolselderij en beurre noisette 25,50

Iberico Ribfingers
Langzaam gegaard, afgelakt met zoet pittige marinade 21,50

Ravioli
Gevuld met ricotta en spinazie, gecombineerd met pompoen 17,50

Ossenhaas 220 gram
Seizoensgroente en rode portsaus, chimmichurry of truffeljus 27,50

Alleen op dinsdag, woensdag en donderdag
DAGSCHOTEL 18,50

DESSERT

Pavlova à la Finch
Merengue met rood fruit 10

Banamel
Banaan, karamel, hazelnoot praliné en gezout karamelijs 10

Kaasplankje
Vijf heerlijke kazen, geselecteerd door de kaasboer 13,50

Snoeperij
Vijf handgemaakte friandises 4,50

VERS VAN DE MARKT

Laat je verrassen door de keuken! Alle ervaring van de keuken in gerechten met een wisselend jasje. Krakend vers.

Voorgerecht
Tussengerecht
Hoofdgerecht
Wisselende prijs

Reserveer een tafel

Chef’s special Finch Experience

5-gangenmenu 49,50 P.P.

  • Steak Tartaar Asian
    Soja, gember, rode peper, seroendeng en ponzu
  • Bisque
    Kokkels en venkel
  • Buikspek Likkie Lakkie
    Pompoencrème, furikake crumble en citrus
  • Zeewolf
    Duxelle, knolselderij beurre noisette
  • Pavlova
    Merengue en rood fruit
Reserveer een tafel

Vrijdag, zaterdag en zondag v/a 15:00u (tafel vrij om 18:30u)

Dinch @ Finch Gastrobar

2-GANGENMENU 24,50 | 3-GANGENMENU 29,50

Dinch is een samentrekking van lunch en diner. Heerlijk onbezorgd genieten op de zaterdag of zondagmiddag. Inclusief glaasje bubbels. Kies 2 of 3 gerechten van het 5-gangen Chef ’s Special menu.

Reserveer een tafel