0412 748 007
Reserveren

Gezellig dineren

Wil jij een avond genieten voor een vaste prijs? Dan ben je bij Finch op de juist plek! Stel jouw menu samen uit maar liefst 50 overheerlijke gerechten. Zo kun jij genieten van een 4 gangen menu voor maar €42.5. Of heb jij grote honger? Kies dan voor Finch unlimited, onbeperkt genieten en dat voor maar €59.5! A la carte genieten, gewoon bestellen wat en hoeveel je zelf wilt of ga je voor Sharing = Caring voor €31.5 een vast menu (op vrijdag & zaterdag en op feestdagen is dit menu niet te bestellen). Dankzij de combinatie van de verschillende lekkere gerechten én onze gastvrijheid, kom je in ieder geval niets tekort. En natuurlijk hebben wij voor de kleintjes ook een kinderkaart.

Op zoek naar de allergenen kaart? Klik dan op de onderstaande link.
Allergenen kaart

Lunch of High Tea

Op zaterdag en zondag strijk je bij ons neer voor een lekkere lunch of High Tea. Zo breek je goed de dag doormidden! Wanneer je zin hebt in een 12 uurtje, paprikasoep, club sandwich of sushi dan zit je hier zéker goed. Nog steeds aan het twijfelen? Dan is de High Tea wellicht iets voor jou, gezellig bijkletsen onder het genot van een warme kop thee of bubbels en natuurlijk met heerlijke hapjes… Finch Gastrobar wordt jouw nieuwe gewoonte, wedden?

Opzoek naar iets anders dan een lunch, bijvoorbeeld een High Cocktail? Check dan de info via de onderstaande knop.

Bottomless Brunch

We hebben iets leuks voor jullie!

Iets te vieren, lunchen of toch borrelen? kom je er met zijn alle simpelweg niet uit? Dan heeft Finch de perfecte oplossing voor jou: De Bottomless Brunch!
Op zaterdag & zondag kun jij samen met je vrienden en of familie 2 uur lang genieten van het onderstaande en dat voor maar €37.5

  • Keuze uit 2 soepjes
  • Pan de Cristal; spaans brood van de BBQ met dips en smeersel
  • Egg’s benedict, spinazie , gepocheerd ei en hollandaise
  • Gado gado | groentes | pinda | ei
  • Frietje Rendang
  • Dit alles inclusief Hertog pilsner, tafel water, bruis en platwater, huiswijnen en frisdranken

Begin de middag extra goed en upgrade je bottomless brunch met een glaasje bubbels voor maar + €5.5 p.p.

Bij mooi weer serveren we de brunch uiteraard ook buiten op het terras.

Ben je overtuigd? klik dan op reserveren en de voorpret kan beginnen!