Ik wil reserveren, waar kan ik dat doen?

Je kunt heel makkelijk op onze website, hieronder via de tool. Je kunt online reserveren tot 16.00 uur voor dezelfde dag. Uiteraard kunt je altijd even naar Finch bellen op 0412 – 74 80 07 (tijdens openingstijden). Mocht het zo zijn dat reserveren niet meer mogelijk is, dan kun je altijd bij ons langskomen. Mocht het gezellig druk zijn, dan kun je even wachten met een lekker hapje en drankje totdat je tafeltje beschikbaar is.

Ik wil reserveren voor een groep, kan dat?

Het is mogelijk om een groepsaanvraag info@finchgastrobar.nl te plaatsen, wij nemen dan zo snel als mogelijk contact met je op. Vanaf 7 personen serveren wij een speciaal menu, waarbij we rekening houden met de wensen van het hele gezelschap.

Ik wil reserveren voor een borrel, kan dat?

U bent van harte welkom om gezellig een borrel te komen drinken, Finch Streetfoodbar is hier uitermate geschikt voor. 

Wat zijn de mogelijkheden als ik een allergie heb of dieet volg?

We proberen zo veel als mogelijk rekening te houden met gasten die een speciaal dieet volgen. Wij houden graag bij een reservering of bij binnenkomst waar wij rekening mee moeten houden.

Kan ik ook lunchen bij Finch Gastrobar?

Op vrijdag, zaterdag en zondag ben je vanaf 14.00 uur van harte welkom! Wij hebben geen aparte luchtkaart maar onze à la carte menukaart biedt diverse gerechtjes die óók tijdens de lunch heerlijk zijn. Natuurlijk kun je ook tijdens de lunch kiezen voor ons menu. Bekijk hier onze hele menukaart.

Accepteren jullie kadobonnen?

Bij Finch Gastrobar accepteren we natuurlijk onze eigen kadobonnen en die van ons collegabedrijf H32. Onze eigen kadobonnen zijn in alle coupures te verkrijgen. Ook accepteren we Peperstraatbonnen.

Kan een factuur na mijn bezoek worden opgestuurd/gemaild?

Voor reserveringen in ons restaurant is het niet mogelijk om de rekening op te sturen. Voor groepsreserveringen kunnen we een uitzondering maken, echter alleen als dit vooraf schiftelijk is bevestigd via ons reserveringssysteem.

Is mijn hond welkom bij Finch Gastrobar?

Je trouwe viervoeter is van harte welkom op ons terras mits aangelijnd en de andere gasten niet tot last is. Het is niet gewenst de viervoeter op ons meubliair te plaatsen. Voor de locatie binnen is het helaas niet mogelijk. Uitzondering hiervoor geldt een hulp of blindengeleidehond.

Ik wil graag werken bij Finch Gastrobar, waar kan ik solliciteren?

Wat leuk dat je bij ons wilt komen werken! Je kunt via onze website solliciteren. Klik hier voor al onze vacatures.